Zürich - 1 maart

Kom naar de live in 1 dag workshop

En lanceer een website die bezoekers omzet in klanten

Er zijn 20 plekken over op 22 sept

Kies ontwerp

Volg de workshop

Lanceer jouw website

Dit is in de workshop inbegrepen

Je vraagt je vast af hoe het kan dat je in 1 dag een echt goede website krijgt. Dat kan toch niet? Dus wel! We hebben hard gewerkt om de workshop zo in te richten dat je in zo’n kort mogelijke tijd mogelijk jouw professionele kwaliteit website lanceert. Hiervoor hebben we veel werk al voor jou gedaan. Vooraf. Zo hoef jij het niet meer te doen 😉

1-op-1 marketing sessie

Voorafgaand aan de workshop plannen we een 1-op-1 marketingsessie in van 2 uur, waarin wij jou het hemd van het lijf vragen over jouw bedrijf en jouw doelgroep. Zo weten we straks precies wat belangrijk is om in jouw website teksten te vertellen én wat niet.

Meertalig

In Zwitserland kun je niet zonder een meertalige website. Daarom werken we jouw Engelse teksten samen uit en krijg je een plugin waarmee je in een handomdraai de andere talen ook beschikbaar maakt.

Effectief website ontwerp

Dan helpen we jou om een keuze te maken uit website templates die zorgvuldig door ons zijn ontworpen. Hierin zitten belangrijke pagina's zoals home, over ons, contact maar ook SEO pagina's. Ook zitten er blokken in waarmee je in de toekomst heel snel een nieuwe pagina in elkaar zet.

SEO plan op maat

Onze SEO Expert Bart doet speciaal voor jouw bedrijf een zoekwoord onderzoek zodat je precies weet waar voor jou de grootste kansen liggen om je website bovenaan in Google te krijgen. Vervolgens legt hij tijdens de workshop precies uit wat je hiermee moet doen.

SEO optimalisatie

We geven jouw website een extra zetje om bovenaan in Google te komen door ook jouw Google Business account in te richten, en je website na de workshop te checken. Ook stellen we een Google Analytics account voor je in zodat je zelf kunt zien hoeveel bezoekers je op de website krijgt.

Teksten die al zijn voorbereid

We snappen dat je niet in 1 dag de beste teksten kunt schrijven voor jouw website als je from scratch moet beginnen. Dus wanneer je binnenkomt, dan liggen er al teksten voor je klaar die je kunt gaan verbeteren. Dat gaat een stukje sneller!

Heel. Veel. Kennis!

Het verschil tussen een visitekaart website en een salesmachine website zit hem in de teksten, de opbouw, de branding en de marketing funnel die eraan vast zit. We vertellen je alles wat je hierover moet weten zodat je in de toekomst precies weet hoe je het zelf doet.

De installatie wordt voor jou gedaan

Wanneer je binnenkomt in de workshop, staat jouw website al geïnstalleerd op jouw domein en is de hosting ook geregeld. Je kunt meteen inloggen en aan de slag.

We lanceren jouw salespage

We focussen ons tijdens de workshop op de homepagina van jouw website. Dit is een slim opgebouwde salespagina met genoeg informatie om jouw bezoekers te overtuigen om klant te worden. Je leert ook hoe je supersnel je andere kant en klare pagina's live zet na de workshop, mocht je een uitgebreidere site fijn vinden.

Profielfoto

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om jouw profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf. Dan kun je die meteen in jouw website plaatsen.

Ondersteuning na de workshop

Tijdens de live in 1 dag workshop komt er heel veel informatie op je af. Logisch dat je niet alles in 1 keer kunt onthouden. Daarom kun je ons nog 2 weken lang om hulp vragen. Ook krijg je toegang tot tutorial video's om je te helpen. Deze blijven toegankelijk.

Bouw aan jouw netwerk

We hebben tijdens deze workshop een uitgebreide lunchpauze en na afloop de mogelijkheid om te netwerken met de aanwezige deelnemers. Zo kun je direct werken aan jouw connecties binnen Zwitserland.

Wil jij ook zo graag knallen met je nieuwe site?

Doe het niet alleen en kom naar de workshop. Een dag later kun je weer door met het timmeren aan je bedrijf en klanten imponeren met jouw super professionele site. 

Boek voor 1 februari en krijg 3 maanden lang gratis ondersteuning, t.w.v. €255!

Lite

Speciale introductiekorting van 35%
voor onze allereerste workshop
2090
1350
 • Meertalig
 • Effectief website ontwerp
 • Heel. Veel. Kennis!
 • De installatie wordt voor jou gedaan
 • We lanceren jouw salespage
 • Profielfoto
 • Ondersteuning na de workshop

All-in

Speciale introductiekorting van 35%
voor onze allereerste workshop
2790
1790
 • 1-op-1 marketing sessie
 • Teksten die al zijn voorbereid
 • SEO plan op maat
 • SEO optimalisatie
 • Meertalig
 • Effectief website ontwerp
 • Heel. Veel. Kennis!
 • De installatie wordt voor jou gedaan
 • We lanceren jouw salespage
 • Profielfoto
 • Ondersteuning na de workshop

zo werkt het

Schrijf je in voor de workshop in december

Je hebt geen voorkennis nodig. Het enige wat je nodig hebt is een url voor je website en een laptop. Wij doen de rest. Klik op claim je plek om te beginnen. 

Kies ontwerp

Samen kiezen we het ontwerp wat het beste bij jouw bedrijf past. Ook hebben we vooraf een 1-op-1 online marketing sessie van 2 uur om jouw teksten voor te bereiden. 

Volg workshop

Kom naar de workshop en laat ons jou helpen om stap voor stap jouw website klaar te maken voor lancering. De installatie van de website is al voor je gedaan en de hosting is geregeld. 

Lanceer website

Aan het einde van de dag zorgen wij dat jouw website gepubliceerd wordt en kun jij bezoekers gaan omzetten in klanten. 

Veelgestelde vragen

De workshop in Zürich is in het AMERON Zürich Bellerive au Lac hotel. Het adres is: Utoquai 47, 8008 Zürich.

De Rotterdamse workshop is in het Delftse Poort gebouw naast Rotterdam Centraal. Het adres is: Weena 505, 3013 AL Rotterdam.

De inloop voor de workshop is vanaf 9:00 uur. De workshop start om 9:30 uur en eindigt om 17:30 uur. Hierna is er nog tijd om te netwerken en na te bespreken. 

Je hoeft deze dag niet na te denken over eten. We zullen ervoor zorgen dat je goed gevoed bent zodat je genoeg energie voor alle nieuwe informatie hebt!

Deze wensen kun je zeker met ons bespreken en we zullen naar een oplossing zoeken voor je. We inventariseren sowieso welke mensen vegetarisch, vegan of glutenvrij eten. 

Dit is geen probleem. De opties die we bieden voor mensen met een website zijn als volgt. 

 1. Als het een wordpress website is, kunnen we jouw content overnemen en in jouw nieuwe website klaarzetten zodat je de oude pagina’s kunt terughalen. 
 2. Als het geen wordpress website is, kunnen we jouw oude website op een subdomein laten draaien zodat jij er nog bij kunt en de nieuwe website op jouw hoofddomein installeren. 

Mocht je vragen hebben over deze aanpak, scroll dan naar beneden en plan een gesprek in. We snappen dat dit eng voelt, maar we beloven dat we je niet tegen jouw wil in de workshop in zullen slepen 😉

Nee dit is totaal niet erg. We regelen het voor je.

Je hoeft niet technisch onderlegd zijn om deel te nemen aan de workshop. De moeilijkheidsgraad van WordPress Elementor is vrij laag. Daarnaast vertellen we je stap voor stap wat je moet doen en kun je deze stappen thuis navolgen op onze tutorial video’s. We hebben de templates zo ingericht dat het zo makkelijk mogelijk wordt voor je om alles aan te passen. 

We installeren jouw nieuwe website in onze eigen hosting omgeving. Op deze manier kunnen we jou het beste helpen en zorgen we voor de hoogste snelheid. De maandelijkse kosten voor deze premium hosting is €16,50. Deze prijs komt samen met premium plugins om jouw website sneller te maken en aan funnels te koppelen. ook mag je ons bellen als er iets aan de hand is met jouw hosting. Daarom is het niet vergelijkbaar met andere hosting partijen.